Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Олена Зеленська на відкритті Тижня інклюзивності та різноманіття на платформі Danone Ukraine: Можливості для кожного – це можливості для всіх

Олена Зеленська на відкритті Тижня інклюзивності та різноманіття на платформі Danone Ukraine: Можливості для кожного – це можливості для всіх
29 Лис 2021 14:40 | Новини України

Перша леді України Олена Зеленська відкрила Тиждень інклюзивності та різноманіття на платформі Danone Ukraine. У заході взяли участь представники спільноти «Бізнес без бар’єрів», яку дружина Президента започаткувала рік тому. Нині до неї входить понад 20 провідних міжнародних та українських компаній.

Їхня мета – усунення бар’єрів у бізнесі, створення умов для працевлаштування й комфортної роботи людей з інвалідністю, громадян різного віку та статі.

У форматі живої панельної дискусії учасники спільноти «Бізнес без бар’єрів» поділилися останніми досягненнями у впровадженні найкращих практик безбар’єрності у своїх компаніях.

«Будь-який бізнес – великий чи малий – це соціальний організм. Він безпосередньо впливає на соціальну атмосферу у країні – задоволеність громадян рівнем і способом життя. Тож в інтересах країни – створювати умови, щоб бізнес був відповідальним корпоративним громадянином. Щоб він розумів свій внесок у соціальні зміни. Завдання держави – поставити загальні цілі, визначити пріоритети для того, щоб робити важливі речі спільно. І безбар’єрність – одна з таких великих цілей. Адже можливості для кожного – це можливості для всіх!» – наголосила Олена Зеленська.

Оставить комментарий

avatar
250