Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

РНБО під головуванням Президента розглянула питання щодо посилення заходів безпеки на українсько-білоруському кордоні

РНБО під головуванням Президента розглянула питання щодо посилення заходів безпеки на українсько-білоруському кордоні
10 Лис 2021 20:40 | Новини України

Під головуванням Президента Володимира Зеленського відбулося засідання Ради національної безпеки і оборони України, на якому було розглянуто ситуацію на державному кордоні з Білоруссю та заслухано звіти щодо запровадження обмежувальних заходів стосовно низки фізичних і юридичних осіб.

Розгляду питання щодо ситуації на державному кордоні України передувала відповідна нарада в Міністерстві оборони, під час якої представники розвідувальних органів доповіли щодо загострення ситуації на білорусько-польському кордоні. Після цього Глава держави скликав сьогоднішнє засідання Ради нацбезпеки і оборони, на якому було ухвалено низку рішень.

Як розповів на брифінгу міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, який доповідав щодо цього питання на засіданні РНБО, Україна готується до сценаріїв, які наразі можна спостерігати на білорусько-польському кордоні.

«Ми ухвалюємо рішення про посилення присутності Державної прикордонної служби на українсько-білоруському кордоні. Сьогодні були визначені найбільш вірогідні ділянки для масового скупчення мігрантів біля державного кордону. І буде здійснено посилення охорони державного кордону силами Національної гвардії та Національної поліції України», – розповів міністр.

Оставить комментарий

avatar
250