Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Заступник керівника Офісу Президента провів телефонну розмову з директором Дипломатичного кабінету Прем’єр-міністра Греції

Заступник керівника Офісу Президента провів телефонну розмову з директором Дипломатичного кабінету Прем’єр-міністра Греції
10 Лис 2021 19:40 | Новини України

Заступник керівника Офісу Президента України Ігор Жовква провів телефонну розмову з директором Дипломатичного кабінету Прем’єр-міністра Грецької Республіки Елені Соурані.

Співрозмовники позитивно оцінили результати зустрічі Президента України Володимира Зеленського з Прем’єр-міністром Грецької Республіки Кіріакосом Міцотакісом, яка відбулася під час кліматичної конференції в Глазго, і обговорили подальші кроки для виконання досягнутих домовленостей.

Ігор Жовква поінформував про підсумки 23-го саміту Україна – ЄС, який відбувся у Києві 12 жовтня, та пріоритети відносин нашої держави з Європейським Союзом, наголосивши на незмінності стратегічного курсу України на європейську інтеграцію. У цьому зв’язку він акцентував увагу на важливості визнання європейської перспективи Української держави й висловив сподівання, що Греція увійде до переліку країн, які уклали з Україною відповідні двосторонні декларації. Співрозмовники домовилися продовжити роботу в цьому напрямі.

Оставить комментарий

avatar
250