Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

«Велике будівництво»: Кирило Тимошенко оглянув ЦНАП у місті Нова Каховка

«Велике будівництво»: Кирило Тимошенко оглянув ЦНАП у місті Нова Каховка
27 Жов 2021 19:40 | Новини України

Під час робочої поїздки до Херсонської області заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко ознайомився з роботою Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) у місті Нова Каховка, побудованого в межах Національної програми «Велике будівництво», ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським.

У новій будівлі ЦНАПу працюють відділення Пенсійного фонду, безоплатної вторинної правової допомоги, Управління праці та соціального захисту населення, ДМС, Регіонального сервісного центру. Також громадяни можуть отримати тут консультації з онлайн-послуг та бізнесу, укласти договори й угоди щодо комунальних послуг тощо.

У приміщенні Центру працюють відділення пошти та банку, коворкінг-зона, також тут здійснює прийом громадян голова територіальної громади.

Говорячи про реалізацію програми «Велике будівництво» на Херсонщині, заступник керівника Офісу Президента зауважив, що в регіоні гостро стоїть питання ремонту доріг. За його словами, минулого року область відстала в оновленні мережі автошляхів через дії так званих тендерних тролів, які блокували проведення тендерів. Кирило Тимошенко запевнив, що цьогоріч активізовано роботу як щодо місцевих доріг, так і на автошляхах, що перебувають на балансі Укравтодору, зокрема на трасі М-14.

Оставить комментарий

avatar
250