Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Заступник керівника Офісу Президента ознайомився з перебігом реконструкції злітно-посадкової смуги аеропорту «Херсон»

Заступник керівника Офісу Президента ознайомився з перебігом реконструкції злітно-посадкової смуги аеропорту «Херсон»
27 Жов 2021 16:40 | Новини України

Заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко під час робочої поїздки до Херсонської області ознайомився з перебігом реконструкції злітно-посадкової смуги у Міжнародному аеропорту «Херсон», яка здійснюється в межах Національної програми «Велике будівництво», ініційованої Президентом Володимиром Зеленським.

«Аеропорт «Херсон» – один з перших, який реконструюється за програмою Президента «Велике будівництво» у межах розвитку регіональних аеропортів», – сказав Кирило Тимошенко.

За його словами, наразі також триває реконструкція низки інших регіональних летовищ в Україні.

«На прикладі Херсона ми бачимо: коли починає роботу «Велике будівництво», з’являється швидкість і якість. Тільки місяць тому тут вийшли на роботу підрядні організації, і вже наприкінці цього року буде готова смуга, і наступного року, в новий літній сезон, аеропорт почне приймати рейси іншого класу і збільшить пасажиропотік. Люди можуть їхати сюди як з туристичною метою, так і у справах бізнесу. Для нас це приклад, як можна відбудовувати країну та збільшувати пасажиропотоки по всій країні», – наголосив Кирило Тимошенко.

Оставить комментарий

avatar
250