Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський: Україна та Ізраїль мають великий інвестиційний потенціал, зокрема у сфері інновацій, космосу, кібербезпеки, охорони здоров’я

Володимир Зеленський: Україна та Ізраїль мають великий інвестиційний потенціал, зокрема у сфері інновацій, космосу, кібербезпеки, охорони здоров’я
5 Жов 2021 17:40 | Новини України

Для України Ізраїль є важливим партнером у регіоні Близького Сходу, а завдяки Угоді про зону вільної торгівлі відкриваються нові можливості для розширення двосторонньої співпраці. Про це сказав Президент Володимир Зеленський у своїй заяві за результатами зустрічі з Президентом Держави Ізраїль Іцхаком Герцогом у Києві.

«Ізраїль є нашим великим другом і партнером у регіоні Близького Сходу – як з політичної й безпекової, так і з торговельно-економічної та гуманітарної точок зору. Водночас потенціал нашої двосторонньої взаємодії, вважаю, не вичерпано. І нові можливості для неї відкриває набуття чинності Угодою про вільну торгівлю», – наголосив Глава Української держави.

Президент зауважив, що вказана Угода вже працює: вперше від початку пандемії зростають обсяги взаємної торгівлі товарами.

«Це додає нам упевненості в повному відновленні торгівлі та в перевищенні цих показників, доковідних показників», – додав Володимир Зеленський.

Глава держави також висловив переконання, що обсяг прямих ізраїльських інвестицій в Україну має великий потенціал зростання.

Оставить комментарий

avatar
250