Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Україна вдячна Ізраїлю за принципову підтримку суверенітету й територіальної цілісності нашої держави – Володимир Зеленський

Україна вдячна Ізраїлю за принципову підтримку суверенітету й територіальної цілісності нашої держави – Володимир Зеленський
5 Жов 2021 16:40 | Новини України

Президент Володимир Зеленський відзначає принципову підтримку з боку Держави Ізраїль суверенітету й територіальної цілісності України. Про це він сказав у спільній з Президентом Ізраїлю Іцхаком Герцогом заяві після переговорів у Києві.

«Розраховуємо, що ця позиція зберігатиметься й надалі. Зокрема в межах ООН, де до кінця цього року Україна внесе на розгляд Генеральної Асамблеї оновлені резолюції щодо ситуації з правами людини в окупованому Криму та мілітаризації окупованого півострова», – сказав Володимир Зеленський.

Президент України відзначив, що перший державний візит Іцхака Герцога на посаді Президента Ізраїлю відбувається саме в Україну.

«Я сприймаю це як знак високої поваги, дружби та міцних взаємин, що існують між нашими країнами», – наголосив Володимир Зеленський.

Він розповів, що під час зустрічі в Києві обговорив з ізраїльським колегою ситуацію на Близькому Сході, а також безпекові виклики, які наразі постали перед Україною у зв’язку з війною, що триває на Донбасі, та тимчасовою окупацією Російською Федерацією українського півострова Крим.

Оставить комментарий

avatar
250