Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Глава держави оглянув спорудження Обласної багатопрофільної лікарні в Краматорську та ознайомився з реалізацією проектів «Великого будівництва» на Донеччині

Глава держави оглянув спорудження Обласної багатопрофільної лікарні в Краматорську та ознайомився з реалізацією проектів «Великого будівництва» на Донеччині
30 Лип 2021 17:40 | Новини України

Під час робочої поїздки до Донецької області Президент України Володимир Зеленський ознайомився з початковим етапом будівництва сучасної Обласної багатопрофільної лікарні в Краматорську.

Як розповів Главі держави очільник Донецької обласної державної адміністрації Павло Кириленко, після отримання офіційного дозволу на будівництво на об’єкті розпочалися роботи.

Цей медичний заклад не лише підвищить рівень охорони здоров’я в Донецькій області, а й забезпечить якісною високоспеціалізованою медичною допомогою мешканців прилеглих територій Луганщини та Харківщини. Лікарня буде розрахована на надання меддопомоги 2,5 млн мешканців Східного регіону України.

Президент Володимир Зеленський відзначив масштабність цього проекту й наголосив на важливості появи на сході України такого надсучасного медичного центру.

Проектом заплановано створення в лікарні потужного консультативно-діагностичного підрозділу, оснащеного високоточним медичним обладнанням, із впровадженням методів експрес-діагностики найбільш поширених хвороб, і розрахованого на 600 відвідувань за зміну. Стаціонарну допомогу планують надавати в умовах 19 відділень із загальним фондом 600 ліжок.

Оставить комментарий

avatar
250