Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Україна гідна бути рівноправним членом НАТО – Президент

Україна гідна бути рівноправним членом НАТО – Президент
15 Чер 2021 12:40 | Новини України

Україна має сильну армію та заслуговує на те, щоб бути запрошеною і стати рівноправним членом НАТО. Північноатлантичний альянс повинен об’єктивно оцінити євроатлантичні прагнення нашої держави. Про це сказав Президент Володимир Зеленський в інтерв’ю українським телеканалам у межах Всеукраїнського форуму «Україна 30. Економіка без олігархів» у Києві.

Глава держави наголосив, що Україна доклала багато зусиль для того, щоб лідери НАТО підтвердили перспективи прийняття нашої країни до Альянсу.

«Наші військові демонструють міцність та потужність армії, вона готова захищати. Я про це комунікував з лідерами (країн – членів НАТО. – Ред.), запрошував їх на Донбас, щоб вони бачили рівень. Ми достойні бути членами Альянсу, якщо Альянс бачить Україну серед членів НАТО не за лаштунками, а за одним столом», – зазначив Володимир Зеленський.

Глава держави подякував Президенту США Джо Байдену, Прем’єр-міністру Великої Британії Борису Джонсону, а також лідерам інших країн – членів НАТО, які під час Брюссельського саміту підтримали євроатлантичні прагнення України.

Оставить комментарий

avatar
250