Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Subaru оновила Forester

Subaru оновила Forester
14 Чер 2021 15:55 | Новини України

Компанія Subaru представила оновлений Forester. Кросовер п’ятого покоління трохи змінився зовні, отримав модернізований комплекс систем активної безпеки EyeSight, відзначився переналаштованою підвіскою, а також розширеними можливостями персоналізації.

Найпростіше впізнати оновлений Subaru Forester спереду – новинку видають світлодіодні фари складної форми, інша решітка радіатора і бампер. До того ж, для кросовера тепер доступні 18-дюймові колісні диски іншого дизайну, а палітра кольорів поповнилася трьома новими відтінками. З корми відрізнити Forester зразка 2021 року важко: змінилася хіба що накладка на задньому бампері та шильдики. Немає змін і по салону, але покупець має право вибирати нові оздоблювальні матеріали, а можливості персоналізації інтер’єру розширилися.

Технічні поліпшення точкові: у оновленого Forester більш комфортні налаштування підвіски, а гібридні кросовери отримали систему адаптивного управління перемиканням передач e-Active Shift Control. Також покращена ефективність системи EyeSight – завдяки новій широкоформатній стереокамері та іншій прошивці електроніка впевненіше управляє автомобілем на крутих поворотах і швидше реагує на навколишній трафік в пробках.

Оставить комментарий

avatar
250