Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Які автомобілі з ГБО найпопулярніші серед українців

Які автомобілі з ГБО найпопулярніші серед українців
14 Чер 2021 09:55 | Новини України

Близько п’ятої частини українського ринку автомобілів з пробігом становлять легковики з газобалонним обладнанням. Якщо точніше – у травні частка таких, визначена від сумарної кількості угод купівлі-продажу та перших реєстрацій вживаних легковиків (за даними ГСЦ МВС) становила 20,3%, в абсолютному значенні – 21,5 тисячі штук, пише AUTO.RIA.com.

Нижче наведено перелік моделей, які у травні були найпопулярнішими у своєму класі машин, у котрих у свідоцтві про реєстрацію присутній запис «тип пального – бензин або газ»:

Ймовірно, частка машин з ГБО могла б збільшуватись, та з одного боку це стримує зростаючий парк машин з бензиновими моторами, які оснащені системою прямого впорскування пального, на які інсталювати ГБО не надто вигідно економічно, з іншого – статистика переобладнань, яка вже другий рік поспіль тримається на рівні 2-3 тисяч авто в місяць. Наприклад, у травні офіційних переобладнань легковиків для роботи на газовій суміші відбулося 2585, а скільки неофіційних (не зареєстрованих у СЦ МВС) – невідомо.

Оставить комментарий

avatar
250