Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Toyota показала на відео позашляхові можливості нового Land Cruiser

Toyota показала на відео позашляхові можливості нового Land Cruiser
14 Чер 2021 08:55 | Новини України

Минулого тижня компанія Toyota представила нове покоління Land Cruiser з індексом 300, а тепер вона показала позашляхові можливості виконання GR Sport.

По-перше нагадаємо, що «спортивний» позашляховик відрізняється чорною ришіткою радіатора з оригінальним малюнком, колісними дисками того ж кольору, затемненою окантовкою оптики, обвісом з нефарбованого пластика і додатковим захистом на бамперах.

Техніка теж відрізняється, і саме це демонструється у відео. Зокрема, виробник робить акцент на системі Multi Terrain, яка миттєво змінює настройки гальм, підвіски та двигуна. У списку режимів руху – «Автоматичний», «Пісок», «Бруд» та «Камені». Також у відеоролику можна побачити в дії функцію Crawl Control. Це щось на кшталт круїз-контроля для бездоріжжя з додатковою допомогою на поворотах – система пригальмовує внутрішнє заднє колесо, щоб забезпечити менший радіус.

Нагадаємо, новий Land Cruiser перевели на глобальну архітектуру TNGA, але рамна конструкція з постійним повним приводом і трьома блокуваннями диференціалів збереглися. Безпеку забезпечує комплекс Toyota Safety Sense, в який увійшли адаптивний круїз-контроль, функція утримання в смузі руху, автоматичне керування дальнім світлом, екстрене гальмування тощо.

Оставить комментарий

avatar
250