Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Volkswagen T7 дебютував без вантажної версії. Її взагалі не буде

Volkswagen T7 дебютував без вантажної версії. Її взагалі не буде
11 Чер 2021 10:55 | Новини України

Компанія Volkswagen представила нове покоління моделі Transporter. Сенсацією стало те, що T7 буде доступний тільки в пасажирських версіях Caravelle і Multivan. Вантажного варіанту в нього не буде.

Volkswagen T7 побудований на легковій модульній платформі MQB, яка сумісна і з plug-in гібридними силовими установками і з найсучаснішою електронікою. MQB дозволила зробити T7 одночасно екологічніше і безпечніше, ніж Т6.1, але ця платформа дорожча і менш гнучка, тому для суто комерційних потреб Т6.1 залишається на конвеєрі, хоча і пасажирські його версії теж будуть доступні, в тому числі з повним приводом, якого у Т7 не буде – тільки передній.

Volkswagen T7 трохи нижче і ширше, ніж Т6.1. В цілому місця в ньому приблизно стільки ж, але простір всередині організовано краще. Сидіння легше на 25%, до того ж в третьому ряду встановлена ​​не цільна лава, а три роздільних крісла – демонтувати їх і вийняти з салону зможе навіть домогосподарка. Передня панель схожа на ту, що вже є у Т6.1, але якість оздоблювальних матеріалів вища, а селектор АКП («механіки» не передбачено) скорочений до розміру комп’ютерної флешки і не заважає переміщенню між сидіннями.

Оставить комментарий

avatar
250