Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Opel Grandland змінив обличчя і отримав нові функції

Opel Grandland змінив обличчя і отримав нові функції
10 Чер 2021 14:55 | Новини України

Кросовер Opel Grandland загубив літеру X в назві, проте отримав нове обличчя Opel Visor, цифрову панель приладів і розширений перелік електронних асистентів.

Оновлений Opel Grandland виглядає лаконічніше і сучасніше попередника, особливо всередині, де «вінтажна» передня панель поступилася новій, майже як у Mokka другого покоління. Віртуальна панель приладів (до 12 дюймів) плавно перетікає в ледь повернутий на водія екран мультимедійної системи (до 10 дюймів), але кермо, дверні карти, низ центральної консолі та ортопедичні передні сидіння залишилися такими, як і були. Фари тепер в топових версіях матричні, в кожній встановлено по 84 світлодіода, які спалахують і вимикаються по команді електроніки, щоб не засліплювати водіїв зустрічних машин і підсвічувати, коли потрібно, повороти.

Серед електронних асистентів водія німецького кросовера з’явилася досить дивовижна в цьому сегменті система нічного бачення на базі інфрачервоної камери, яка бачить людей і тварин на відстані 100 м і виводить їх зображення на екран. Розширено функціонал адаптивного круїз-контролю, який працює аж до повної зупинки і стежить за втомою водія. А ще є система розпізнавання дорожніх знаків, система утримання в смузі, моніторинг «сліпих» зон, камери кругового огляду і автоматичне паркування.

Оставить комментарий

avatar
250