Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Комфорт і безпека: спеціальні ціни на деталі ходової для Opel

Комфорт і безпека: спеціальні ціни на деталі ходової для Opel
10 Чер 2021 11:55 | Новини України

Відправляйтеся у літні подорожі з максимальним комфортом і безпекою! Адже починаючи з 1 червня, у всіх офіційних сервісних центрах Бренда стартувала нова акція: спеціальні ціни на комплект маточинних підшипників EUROREPAR для автомобілів Opel. Не секрет, що на поганих дорогах з великою кількістю ям, вибоїн і нерівностей маточинні підшипники піддаються швидкого зносу і руйнуванню. У підсумку це призводить до гулу і вібрацій під час їзди, а часом доходить до заклинювання колеса, що вкрай небезпечно. Але ви легко зможете повернути комфорт і безпеку свого автомобіля OPEL з новими маточинними підшипниками EUROREPAR!

Пропозиція діє до 30 червня 2021 року і поширюється на товари, які є в наявності на складі в Україні. У запропонованому асортименті – понад півсотні комплектів маточинних підшипників, що дозволяє покрити близько 88% українського парку автомобілів Opel.

Завдяки тому, що акційні ціни на 15% нижче регулярних, пропозиція від EUROREPAR є більш вигідною, ніж пропозиції альтернативних брендів на ринку. Наприклад:

Оставить комментарий

avatar
250