Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Toyota Land Cruiser 300 представлений офіційно. Революції не сталося

Toyota Land Cruiser 300 представлений офіційно. Революції не сталося
10 Чер 2021 09:55 | Новини України

Одна з найбільш очікуваних прем’єр цього року, нарешті, відбулася. Toyota офіційно представила нове покоління позашляховика Land Cruiser 300 і розповіла всі технічні подробиці.

На радість адептам класики, Land Cruiser не тільки зберіг рамну конструкцію, диференційний повний привод з Торсеном, а також нерозрізний задній міст, але й залишився в своїх розмірах і масі. Втім, підкреслюється, що новий Land Cruiser має стати більш привабливим для тих, хто пересуваються переважно містом. Багато в чому цьому сприятиме нова платформа TNGA GA-F. Рама і кузов стали легше на 200 кг, центр ваги розташований нижче. Кузов виконаний з алюмінію, крім задніх крил. У системи зменшення нахилу кузова E-KDSS тепер окремі контури на кожен стабілізатор поперечної стійкості та три гідроциліндри з електронним управлінням замість двох.

Рейковий рульовий механізм оснащений гідравлічним підсилювачем, однак на рульовому валу встановлений додатковий електромеханічний. Він призначений не тільки для роботи систем превентивної безпеки, але й для збільшення загальної продуктивності, наприклад, в паркувальних режимах. Гідропневматичної підвіски не буде – лише сталеві пружини і адаптивні амортизатори.

Оставить комментарий

avatar
250