Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У компанії Ferrari буде новий президент

У компанії Ferrari буде новий президент
9 Чер 2021 17:55 | Новини України

Новим президентом компанії Ferrari стане 52-річний Бенедетто Вінья. Його головне завдання на цій посаді – вивести легендарну марку на новий технологічний рівень.

Європейські ЗМІ пов’язують призначення Віньї з необхідністю перевести Ferrari на виробництво електромобілів. Новий президент раніше взагалі не працював в автомобільній сфері і не був пов’язаний з технікою на основі двигунів внутрішнього згоряння. Вінья працював на виробництві мікроелектроніки. Наразі він є президентом компанії ST’s Analog, найбільшого і найбільш прибуткового підрозділу виробника комп’ютерних чіпів STMicroelectronics. Ця компанія відома, зокрема, виробництвом сенсорних екранів для перших iPhone.

Свою теперішню посаду Вінья залишить 31 серпня, після чого за згодою сторін він буде зобов’язаний півроку ніде не працювати, щоб випадково не передати новому роботодавцю секрети виробництва. Таким чином, в Ferrari він прийде не раніше 1 березня 2022 року.

Ferrari, як й інші виробники суперкарів, зіткнулася з проблемою обмежень на продаж бензинових машин в багатьох країнах. Фактично, компанія має в найкоротші терміни перейти на випуск екологічно-нейтральних машин. Новому президенту належить вирішити саме цю проблему.

Оставить комментарий

avatar
250