Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Ford презентував невеликий пікап Maverick

Ford презентував невеликий пікап Maverick
9 Чер 2021 10:55 | Новини України

Компанія Ford офіційно презентувала невеликий пікап Maverick. Це перший представник класу, який «в базі» оснащений гібридною силовою установкою.

Серед інших переваг Maverick – інтегрована система кріплення аксесуарів FITS та багатофункціональна вантажна платформа Flexbed, яка дозволяє адаптувати доступний простір під конкретні потреби.

Новинка базується на платформі Ford Escape/Bronco Sport і вже «в базі» оснащена гібридною силовою установкою, яка складається з мотора 2.5, працюючого за циклом Аткінсона, і безступеневої трансмісії PowerSplit. Віддача – 194 к.с. і 210 Нм крутного моменту. За паспортом пікап споживає менше 6 літрів бензину на 100 кілометрів при загальному запасі ходу трохи більше 800 кілометрів.

Бензоелектричний «Маверік» тільки передньоприводний. Якщо потрібен повний, доведеться замовляти машину з турбомотором 2.0 EcoBoost потужністю 254 к.с. і 376 Нм. Коробка в цьому випадку теж буде інша – 8-ступеневий автомат. А ще для машин без гібридної надбудови можна замовити опціональний пакет 4K Tow Package, з яким максимально допустима маса причепа на буксирі збільшується зі стандартних 907 до 1814 кілограмів.

Оставить комментарий

avatar
250