Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Роман Машовець обговорив оборонну реформу в Україні з радником високого рівня від Литви в Комітеті реформ Міноборони та ЗСУ

Роман Машовець обговорив оборонну реформу в Україні з радником високого рівня від Литви в Комітеті реформ Міноборони та ЗСУ
8 Чер 2021 18:40 | Новини України

Заступник керівника Офісу Президента України Роман Машовець провів зустріч зі стратегічним радником високого рівня Комітету реформ Міністерства оборони та Збройних Сил України від Литовської Республіки Віталіюсом Вайкшнорасом.

Співрозмовники обговорили низку питань, що стосуються перебігу оборонної реформи в Україні. Окрему увагу приділено вдосконаленню політики військової освіти та професійної кар’єри військовослужбовців.

Роман Машовець наголосив на важливості експертного діалогу в контексті зміцнення обороноздатності та розбудови ЗСУ на базі практик і демократичних принципів, які застосовують країни НАТО. Він підтвердив зацікавленість у врахуванні уроків та досвіду, набутого партнерами України в процесі впровадження якісної національної системи військової підготовки.

Зі свого боку Віталіюс Вайкшнорас підтвердив незмінність підтримки України з боку Литви у протистоянні агресії Росії та зацікавленість у ефективних заходах з реформування Збройних Сил України для досягнення максимальної сумісності з країнами НАТО.

Оставить комментарий

avatar
250