Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

«Велике будівництво»: Володимир Зеленський ознайомився з реконструкцією спортивних об’єктів у Кривому Розі

«Велике будівництво»: Володимир Зеленський ознайомився з реконструкцією спортивних об’єктів у Кривому Розі
8 Чер 2021 14:40 | Новини України

Під час робочої поїздки на Дніпропетровщину Президент України Володимир Зеленський ознайомився з перебігом реконструкції стадіону «Металург» у Кривому Розі, яка відбувається в межах програми «Велике будівництво».

Роботи тут розпочалися в січні 2021 року, а завершити реконструкцію мають восени 2022-го.

Відповідно до проекту, планується відремонтувати трибуни спортивної арени, які розраховані на 19,4 тис. глядачів. Зокрема, буде замінено сидіння та огородження між секторами, зведено нову будівлю для спортивних приміщень та організовано робочу зону для представників ЗМІ.

На стадіоні встановлять систему турнікетів, внутрішнє та зовнішнє відеоспостереження, а також нове електронне табло з системою керування. Крім того, планується реконструювати ігрове поле та замінити освітлення. Буде проведено благоустрій території, що включає реконструкцію проїздів та пішохідних зон, улаштування паркувальних місць, зовнішнього освітлення, огородження території та озеленення.

Як розповів Володимиру Зеленському голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко, нині на стадіоні вже облаштовують газон.

Оставить комментарий

avatar
250