Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Kia показала зовнішність та інтер’єр нового Sportage

Kia показала зовнішність та інтер’єр нового Sportage
8 Чер 2021 12:00 | Новини України

Компанія Kia показала зовнішність та інтер’єр кросовера Sportage нового покоління. Корейці обмежилися лише фотографіями, тоді як технічні подробиці пообіцяли розкрити під час прем’єри, запланованої на липень.

За вигляд моделі відповідав Карим Хабіб, який раніше працював у Infiniti і BMW. Новий Sportage витриманий в стилістиці Opposite united («єднання протилежностей»), характерна особливість якої – контрастні поєднання гострих граней та скульптурних форм. Чи не єдиною спільною рисою з попереднім Sportage залишився так званий Tiger Nose («ніс тигра») – спадщина екс-дизайнера марки Пітера Шрайера.

Кросовер збільшився в розмірах у порівнянні з попередником, змінилися пропорції кузова – передня частина стала помітно коротше, у дзеркал тепер нові кріплення, а в задніх стійках з’явилися додаткові віконні секції. За доплату автомобіль можна буде замовити з контрастним чорним дахом. Для моделі підтвердили позашляхову версію, яка отримає назву Sportage X-Line: вона буде відрізнятися від звичайного кросовера оформленням бамперів, накладками на боковинах і рейлингами на даху.

Оставить комментарий

avatar
250