Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В Україні стартують продажі кросовера Haval H6 третього покоління

В Україні стартують продажі кросовера Haval H6 третього покоління
8 Чер 2021 10:55 | Новини України

В Україні стартують продажі кросовера Haval Н6 третього покоління. В офіційній дилерській мережі бренду модель пропонується за ціною від 691 418 грн., при цьому при попередньому замовленні новий Н6 можна придбати з вигодою 30 000 грн.

Автомобіль оснащений 2-літровим бензиновим турбодвигуном потужністю 204 к.с. і крутним моментом 320 Нм. В парі з мотором працює 7-ступеневий «робот» з двома зчепленнями. Кросовер може бути як моно-, так і повноприводним.

«Н6 третього покоління вражає культурою Hi-tech користувачів по всьому світу. Модель продовжує історію успіху свого попередника, який неодноразово ставав чемпіоном продажів в сегменті SUV на автомобільному ринку Китаю, а також входить в ТОП-10 найбільш продаваних SUV в світі. Окрім відмінної репутації, Н6 третього покоління володіє смарт-конфігурацією, яка вигідно відрізняє модель від попередника, піднімаючи її на рівень вище з точки зору комфорту і безпеки», – розповідає Борис Ткаленко, директор компанії-імпортера автомобілів Haval і Great Wall в Україні.

Оставить комментарий

avatar
250