Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Нове покоління «сімки» BMW потрапило в об’єктиви фотошпигунів

Нове покоління «сімки» BMW потрапило в об’єктиви фотошпигунів
7 Чер 2021 15:55 | Новини України

Фотошпигуни іспанського видання motor.es помітили під час дорожніх випробувань замаскований екземпляр нового покоління седану BMW 7-ї серії.

Поки що камуфляжна плівка приховує новинку майже повністю. Очікується, що зовнішність седана буде сучасною, проте матиме якийсь «наліт ретро». Імовірно, новинка розділить деякі риси з кросовером BMW iX. У автомобіля буде велика колісна база (яка саме – поки не повідомляється), яка забезпечить просторий салон. Інтер’єр буде вельми багатим і матиме як мінімум декілька великих екранів. Один з них виконуватиме роль «віртуальної» панелі приладів, а другий є екраном інформаційно-розважальної системи.

За даними іспанського видання, BMW під час розробки 7 Series нового покоління вирішила зробити ставку на електрифікацію, але при цьому в лінійці як і раніше залишиться асортимент бензинових і дизельних двигунів. У гамі очікуються так звані «м’які гібриди» (MHEV), пара розеткових гібридів (PHEV), а також повністю електрична версія «сімки» (ймовірно, називатися вона буде BMW i7).

Оставить комментарий

avatar
250