Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Іспанці відправили Lexus LS на «лосиний тест»

Іспанці відправили Lexus LS на «лосиний тест»
3 Чер 2021 08:55 | Новини України

Іспанське видання km.77 випробувало оновлений Lexus LS 500h тестом «на лося». Японський седан зумів проїхати смугу перешкод без помарок тільки на швидкості 71 км/год.

Перша спроба на швидкості 78 км/год закінчилася провалом – седан одразу вислизнув за межі смуги, збивши конуси. Вже тоді стало ясно, що Lexus LS не подужає і швидкість 77 км/год, на якій випробування вважається пройденим. Кращою спробою став заїзд на швидкості 71 км/год. Водієві вдалося не зачепити жодної перешкоди, але і для цього довелося добряче потренуватися. Втім, причина такого результату дуже банальна – автомобіль завеликий і заважкий.

Для порівняння, Mercedes-Benz S-Class, раніше протестований 77km.com, впорався з тестом на швидкості 74 км/год. Однак і важить він менше – 2140 кілограмів проти 2400 у LS. Журналісти відзначили, що найкраще японський автомобіль почуває себе на швидкісних магістралях, легкі нерівності яких відмінно долає його підвіска. Крім цього, вони похвалили седан за грамотну роботу ESP та відмінне проходження випробування «змійка».

Оставить комментарий

avatar
250