Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

BMW розповіла всі технічні подробиці про електричний i4

BMW розповіла всі технічні подробиці про електричний i4
2 Чер 2021 15:55 | Новини України

Зовнішність серійної версії електричного BMW i4 моделі була розсекречена ще декілька місяців тому, а тепер баварська компанія показала інтер’єр новинки і поділилася технічними подробицями.

В основі BMW i4 лежить нова електрична платформа, де корпус тягового акумулятора вбудовано в силову структуру кузова. Спереду у ліфтбека встановлені стійки McPherson, ззаду – багатоважільна підвіска.

Наразі для новинки пропонується один варіант батареї ємністю 83,9 кВт*год, але буде дві версії. У базової i4 eDrive40 – задній привод і один електромотор потужністю 340 к.с., максимальний обертовий момент – 430 Нм. Максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 190 км/год. На розгін з місця до «сотні» такому автомобілю потрібно 5,7 секунди. Паспортний запас ходу дорівнює 590 км по циклу WLTP.

Топове виконання i4 M50 було створено спільно з підрозділом BMW M. У нього повний привод і два електромотори (по одному на кожній осі). Сукупна віддача цієї системи дорівнює 544 к.с. і 795 Нм, максимальна швидкість підвищена до 225 км/год, а на розгін до першої «сотні» потрібно 3,9 секунди. Без підзарядки цей i4 зможе проїхати до 510 км.

Оставить комментарий

avatar
250