Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Поліція відзвітувала про суттєве зниження кількості порушень ПДР

Поліція відзвітувала про суттєве зниження кількості порушень ПДР
2 Чер 2021 10:50 | Новини України

Кількість порушень ПДР завдяки роботі камер автоматичної фіксації значно знизилася. Про це повідомив перший заступник директора Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький, пише Українська правда.

«Використовуючи систему автоматичної фіксації у відкритий спосіб, а також всі інші заходи зниження аварійності, зниження смертності і травматизму на дорозі, ми можемо звітувати про перші результати за цей рік. У порівнянні з минулим роком, у нас на 17% зменшення дорожньо-транспортних пригод із загиблими і на 14% зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод із травмованими. Загинуло на 133 особи менше, травмувалося на 1010 осіб менше. Це результати за 4 місяці», – сказав Олексій Білошицький під час прес-конференції.

Білошицький також зазначив, що за першу добу після запуску системи автоматичної фіксації порушень ПДР рік тому було зафіксовано понад 57 тисяч правопорушень швидкісного режиму. Станом на 30 травня 2021 року зафіксовано 7 тисяч таких порушень: «Ця цифра є приблизно такою кожного дня: 5, 6, 7 тисяч. Тобто ми маємо зменшення порушень у 8 разів. Однозначно порушувати стали набагато менше. Це означає зниження швидкості, а це означає зниження вірогідності ДТП з потерпілими і загиблими».

Оставить комментарий

avatar
250