Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

До Дня захисту дітей

До Дня захисту дітей
1 Чер 2021 19:40 | Новини України

Щоб дитинство в Україні було щасливим, Президент Володимир Зеленський, уряд, Верховна Рада та органи місцевої влади вживають заходів задля захисту та підтримки маленьких українців і створення максимально сприятливих умов для їхнього інтелектуального, культурного та фізично розвитку.

Зокрема, значну частину Національної програми «Велике будівництво», яку ініціював Глава держави, становлять саме об’єкти соціальної інфраструктури. Цьогоріч планується побудувати або відновити 95 шкіл, 70 садочків, 80 спортивних об’єктів та облаштувати майже 200 амбулаторій. Усього – близько 500 об’єктів.

Кабінет Міністрів ухвалив рішення, відповідно до якого більше коштів спрямовуватиметься на формування нового освітнього простору, безпечного та безбар’єрного освітнього середовища, проведення ремонту будівель закладів середньої освіти.

Щоб діти з радістю ходили до школи, там має панувати дружня атмосфера. А ще там мають смачно годувати. Щоб учні залюбки йшли у шкільну їдальню, а батьки були впевнені у якості й користі їжі, за участю першої леді Олени Зеленської була розроблена та схвалена нова система здорового харчування у школах. Оновлене шкільне меню з’явиться в навчальних закладах у вересні.

Оставить комментарий

avatar
250