Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Kia показала перші офіційні зображення нового Sportage

Kia показала перші офіційні зображення нового Sportage
31 Тра 2021 12:55 | Новини України

Компанія Kia оприлюднила перші зображення кросовера Sportage п’ятого покоління, дизайн якого створив колишній головний стиліст BMW Карім Хабіб.

В Kia розповіли, що новий Sportage витриманий у фірмовій концепції Opposites United («єднання протилежностей»). Кросовер отримав масивну затемнену радіаторну решітку, через яку простяглася смуга світлодіодних денних ходових вогнів, і задні ліхтарі з оригінальним наповненням. У салоні з’явилася єдина вигнута панель, яка об’єднує цифрову панель приладів та екран мультимедійної системи – ця конфігурація вже використана в електромобілі Kia EV6 і флагманському K8. Праворуч від екрану розташований Y-подібний декоративний елемент з інтегрованими в нього дефлекторами повітроводів. Під екраном корейці встановили блок управління клімат-контролем.

Новий Sportage побудований на тій самій платформі, що і Hyundai Tucson. За попередніми даними, кросовер отримає бензинові і дизельні «турбочетвірки» об’ємом 1,6 літра, в тому числі з електричною надбудовою у вигляді 48-волтового стартер-генератора. Також очікується гібридна модифікація з функцією зарядки від розетки. До її складу увійдуть 1,6-літровий турбодвигун і електромотор, які сумарно видаватимуть близько 226 к.с. потужності. Такий Sportage отримає батарею ємністю 13,8 кВт-год і зможе проїжджати на електриці приблизно 45 кілометрів.

Оставить комментарий

avatar
250