Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Rolls-Royce побудувала кабріолет за 28 мільйонів доларів

Rolls-Royce побудувала кабріолет за 28 мільйонів доларів
30 Тра 2021 10:55 | Новини України

Компанія Rolls-Royce відновила підрозділ Rolls-Royce Coachbuild (кузовобудування під замовлення) і показала його нове творіння – кабріолет Boat Tail («яхтовий хвіст). Тираж моделі обмежений трьома одиницями. Один вже готов. Його ціна, за неофіційною інформацією, сягає 28 мільйонів доларів США.

Згідно «легенді», три клієнта прийшли до Rolls-Royce після дебюту купе Sweptail і пред’явили лише одну вимогу: «Покажіть нам те, чого ми ніколи раніше не бачили». В результаті унікальними вважаються 1813 деталей. Наприклад, столові прибори з гравіюванням виготовлені в Парижі фірмою Christofle. У холодильнику лежить шампанське Armand de Brignac. Кузов пофарбований в декілька відтінків синього, оскільки це улюблений колір замовників (подружня пара). Відомо також, що всі прилади прикрашені орнаментом гільош. Поруч вбудовано унікальний годинник Bovet 1822.

«Яхтовий хвіст» був вперше використаний Rolls-Royce ще у 1932 році. Тепер на кормі розташовано багажник з двома стільцями, які розкриваються електроприводом. Відсік зайнятий двома холодильниками, парасолькою і набором посуду для пікніка.

Оставить комментарий

avatar
250