Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Новий Citroen C4 не дотягнув до п’яти зірок в краш-тестах Euro NCAP

Новий Citroen C4 не дотягнув до п’яти зірок в краш-тестах Euro NCAP
28 Тра 2021 10:55 | Новини України

Нове покоління Citroen C4, українські ціни якого вже відомі, побудовано на сучасній платформі CMP з безліччю систем безпеки, однак цього виявилося недостатньо, щоб отримати максимальні п’ять зірок в краш-тестах Euro NCAP.

В минулому році Euro NCAP істотно розширив і посилив програму випробувань. Новий фронтальний удар з 50-відсотковим перекриттям виявив у Citroen C4 слабкий захист ніг передніх сідоків: у водія права гомілка зафіксувала помаранчевий рівень навантажень, у пасажира ліва гомілка зафіксувала червоний, максимально небезпечний рівень, при якому можна залишитися без ноги. В цьому ж тесті помаранчевий рівень навантажень зафіксований на шиї манекена, який імітував 10-річну дитину на задньому сидінні – є ризик отримання перелому.

Обидва бічних удари Citroen C4 витримав добре, але вигин тіла водія при відскоку дуже сильний – коричневий (високий) рівень небезпеки. Центральної подушки безпеки у Citroen C4 немає, тому тест на зіткнення водія і переднього пасажира при бічному ударі не проводився.

Оставить комментарий

avatar
250