Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Керівник Офісу Президента України зустрівся з Генеральним секретарем ОБСЄ

Керівник Офісу Президента України зустрівся з Генеральним секретарем ОБСЄ
27 Тра 2021 19:40 | Новини України

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів зустріч з Генеральним секретарем Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) Хельгою Марією Шмід.

З української сторони у заході також взяли участь глава делегації України в Тристоронній контактній групі, Президент України у 1991-1994 роках Леонід Кравчук і перший заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Руслан Демченко, зі сторони ОБСЄ – спеціальний представник чинного Голови Організації в Україні Хайді Грау та голова спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Яшар Халіт Чевік.

Співрозмовники обговорили підсумки зустрічі радників лідерів країн – учасниць Нормандського формату, що відбулася 26 травня у форматі відеоконференції, а також ситуацію на Донбасі та перебіг роботи місії ОБСЄ в Україні.

Андрій Єрмак повідомив, що сьогодні на Донбасі снайперським пострілом було вбито українського військового.

«Ми поки не змогли узгодити спільну заяву щодо повернення до режиму повного припинення вогню. Хочу вас запевнити, що Україна не зупиниться ні на хвилину у продовженні роботи, бо це стосується життя наших людей і безпеки нашої землі», – зазначив він.

Оставить комментарий

avatar
250