Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Поліція Дубая отримала кросовер Genesis GV80

Поліція Дубая отримала кросовер Genesis GV80
26 Тра 2021 12:55 | Новини України

У поліцейського управління Дубая вже є Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador, Ferrari FF та Aston Martin One-77, а тепер до них приєднався і південнокорейський кросовер Genesis GV80.

Патрульна машина отримала відповідний біло-зелений екстер’єр. Однак поки залишається невідомим, яка саме модифікація у дубайського GV80 – південнокорейський бренд пропонує 2,5-літровий чотирициліндровий турбодвигун потужністю 300 к.с. та більш потужний 3,5-літровий V6 з віддачею 380 к.с.

Суліман Альзабен, директор Genesis UAE, висловив надію на те, що GV80 полегшить виконання операцій поліції Дубая. Втім, якщо неофіційно розпитати тамтешніх поліцейських, вони розкажуть, що насправді всі ці дорогі автомобілі є тільки в одному підрозділі, який знаходиться в місті найбільшого скупчення туристів, і призначені, насамперед, для іміджу Дубая. Так, вони показово патрулюють вулиці, але справжня щоденна робота тамтешньої поліції проходить за кермом звичайних автомобілів, а не суперкарів.

Тим не менш, інші служби Дубаю теж мають у володінні цікаві автомобілі. Наприклад, у 2019 році швидка допомога отримала Chevrolet Corvette Z06 C7 та Nissan GT-R.

Оставить комментарий

avatar
250