Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Citroen в Україні оголосив ціни на новий С4

Citroen в Україні оголосив ціни на новий С4
25 Тра 2021 14:55 | Новини України

Бренд CITROЕN в Україну оголошує ціни на Новий C4 і оголошує про початок прийому замовлень від потенційних покупців. Познайомтесь ближче з автомобілем CITROЁN C4 – і звертайтеся до офіційних дилерів Бренду вже зараз для оформлення замовлення на гарячу новинку!

Новий CITROЁN C4: краще зі світу хетчбеків і кросоверів – в одній моделі

Четверте покоління CITROЁN C4 демонструє оригінальну форму, створену на стику популярних типів кузова – хетчбек плюс кросовер. Так, автомобіль CITROЁN C4 отримав загальний силует 5-дверного хетчбека: пологий нахил заднього скла підкреслює швидкість і динамічність, а явно виражений плоский капот натякає на внутрішню силу і міць сучасних моторів. Разом з тим, захисні пластикові накладки на кузові і збільшений кліренс дозволяють сміливо з’їжджати з рівного асфальту і відправлятися на пошуки пригод: істинний кросовер!

А також – істинний стиляга! Адже автомобіль CITROЁN C4 виконаний за мотивами концепту CITROЁN CXperience: угловаті фари зі світлодіодною технологією ECO LED, великі колісні диски і окреслені арки, «паряща» задня стійка даху, розділені ліхтарі і кришка багажника – яскравий вигляд миттєво запам’ятовується. Так само, як і салон автомобіля. Адже всередині водія і пасажирів зустрічають нова концепція організації простору, широкоформатний 10-дюймовий дисплей, система проекції даних на лобове скло. А також наявність підігріву задніх сидінь і рульового колеса – все для комфорту водія і пасажирів. Наслідуючи традиційні цінності, новинка CITROЁN C4 робить особливий акцент на комфорті та затишку для своїх пасажирів: сидіння CITROЁN Advanced Comfort гарантують м’яку посадку, а якісне оздоблення дарує відчуття затишку.

Оставить комментарий

avatar
250