Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У зв’язку із земельною реформою у громад з’являться додаткові кошти та більше відповідальності – Кирило Тимошенко

У зв’язку із земельною реформою у громад з’являться додаткові кошти та більше відповідальності – Кирило Тимошенко
25 Тра 2021 12:40 | Новини України

Земельна реформа в Україні фактично виходить на фінішну пряму – ухвалені останні закони, необхідні для запуску відкритого та прозорого ринку землі. Про це заявив заступник керівника Офісу Глави держави Кирило Тимошенко під час виступу на Всеукраїнському форумі «Україна 30. Земля».

Він зауважив, що завдяки Президенту Володимиру Зеленському, Верховній Раді, Кабінету Міністрів та місцевим громадам вдалося досягти того, щоб земельна реформа в Україні була реалізована у прозорий та доступний для людей спосіб.

«Хто міг подумати ще два роки тому, що за допомогою свого смартфона ви зможете зайти на портал відкритих геоданих (GIS-DATA. – Ред.)? Чи зможете взяти участь в аукціоні на землю просто зі свого мобільного телефона?» – сказав Кирило Тимошенко.

Заступник керівника Офісу Глави держави зазначив, що на сьогодні земельна реформа виходить на фінішну пряму, щоб в Україні запрацював відкритий і прозорий ринок землі. Зокрема, напередодні Глава держави підписав закон, який фактично є «земельною Конституцією» України.

Оставить комментарий

avatar
250