Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Porsche тестує найпотужніший Cayenne Turbo Coupe

Porsche тестує найпотужніший Cayenne Turbo Coupe
21 Тра 2021 13:55 | Новини України

Компанія Porsche розповіла про хід випробувань нової версії Cayenne Turbo Coupe. Такий кросовер може стати найпотужнішим серед Cayenne.

Тест-пілот Porsche Ларс Керн розповів про доробки «високопродуктивного» Cayenne Turbo Coupe: наприклад, негативний розвал коліс був збільшений на 0,45 градуса, а передні колеса на 13 мм ширше, ніж у інших версій. Це було зроблено для того, щоб нові 22-дюймові спортивні шини, розроблені спеціально для цієї модифікації моделі, мали збільшену пляму контакту.

Крім того, нова версія отримає виготовлену з титану вихлопну систему (патрубки вихлопу розташують по центру заднього бампера), штатну підвіску з активними стабілізаторами поперечної стійкості, повнокероване шасі, керований електронікою задній диференціал і вуглецево-керамічні гальма. За неофіційними даними, «підігрітий» Cayenne Turbo Coupe оснастять 4-літровим двигуном V8, потужність якого збільшать до 631 к.с.

Тим часом Cayenne готується до планового оновлення в середині життєвого циклу. Очікується, що зовнішні зміни рестайлінгової моделі зведуться до модернізованої передньої оптики і бамперу, а інтер’єр оформлять з оглядкою на новий 911. Новинку можуть показати до кінця 2021 року.

Оставить комментарий

avatar
250