Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Chery показала перші фото нового кросовера

Chery показала перші фото нового кросовера
21 Тра 2021 10:55 | Новини України

Компанія Chery оприлюднила перші фотографії нового кросовера X-C. Модель поки знаходиться в статусі прототипу, однак очікується, що прем’єра автомобіля відбудеться до кінця 2021 року.

Характерними рисами нової фірмової стилістики Chery стане дворівнева головна оптика і особливий візерунок решітки радіатора. Під вузькими світлодіодними ходовими вогнями розміщені блоки фар, протитуманки та поворотники. Задні ліхтарі, згідно загального тренду, з’єднали світлодіодною смугою на всю ширину кузова. Крім того, у нового кросовера «плаваючий» дах, який вінчає спойлер.

Технічні характеристики майбутньої моделі китайська марка поки не розкриває. Але швидше за все, новинка отримає гібридну силову установку – електрифікація модельного ряду передбачена стратегією Chery «Епоха 4.0». До моменту появи X-C на ринку в розпорядженні компанії вже буде силова установка на базі бензинового турбодвигуна 2.0 TGDI сімейства Kunpeng, доповненого електромотором на задній осі. Ця установка вже підтверджена на гібриді Tiggo 8 Plus PHEV, продажі якого почнуться в Китаї до кінця нинішнього року.

Оставить комментарий

avatar
250