Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

BMW розказала про нове покоління купе 2-ї серії

BMW розказала про нове покоління купе 2-ї серії
17 Тра 2021 15:55 | Новини України

Випробування нового покоління купе BMW 2-ї серії перейшли до фінальної стадії. З цього приводу німецький автовиробник поділився знімками і деякою інформацією про майбутню новинку.

Компанія повідомила, що її рядна «турбошістка» буде розвивати 374 к.с. замість нинішніх 340. Двигун поєднується з 8-ступеневою коробкою Steptronic Sport та інтелектуальним повним приводом з M-диференціалом на задній осі. Інші версіїЮ за непідтвердженою поки інформацією, можуть отримати дволітрову «турбочетвірку» від Toyota Supra.

Зі зміною поколінь жорсткість кузова на кручення збільшилася на 12%. Крім того, автомобілю істотно розширили обидві колії та попрацювали над його аеродинамікою – підйомна сила в передній частині зменшилася на 50% в порівнянні з машиною попередньої генерації. Серед опцій обіцяні спортивне рульове управління із змінним зусиллям і адаптивне M-шасі з електронно-керованими амортизаторами.

Виробництво нового купе BMW 2-ї серії стартує наприкінці цього літа. Відповідно, офіційну прем’єру можна очікувати в найближчі тижні. Чи збережеться в сімействі кабріолет – велике питання, оскільки до сьогодні ми не бачили жодного його прототипу. А от повноцінний спорткар BMW M2 змінить покоління не раніше 2022 року.

Оставить комментарий

avatar
250