Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Звернення Президента України за результатами засідання Ради національної безпеки і оборони 14 травня

Звернення Президента України за результатами засідання Ради національної безпеки і оборони 14 травня
14 Тра 2021 18:40 | Новини України

Дорогі громадяни України!

Щойно завершилося засідання Ради національної безпеки і оборони України. Традиційно його результатами стали важливі рішення для країни й серцеві напади для осіб, які роками діяли проти неї та народу. 

Напередодні Дня науки в Україні були відзначені не тільки наші провідні вчені, а й представники так званих некласичних наук. Передусім це особи, які є професорами з порушення Кримінального кодексу – так звані злодії в законі та кримінальні авторитети. 

Після ухвалення закону про злодіїв у законі, стратегії боротьби з організованою злочинністю та дев’яти місяців роботи застосовано персональні санкції проти 557 злодіїв у законі, відомих наразі у світі. Більшість із них перебуває не в Україні. А кількість тих, хто перебуває в Україні на волі, зменшилась удвічі: з 34 до 17 осіб. Сьогодні ми зробили все, щоб ця цифра дорівнювала нулю. У найближчий час і назавжди.

До всіх цих осіб застосовані: блокування активів, заборона в’їзду на територію України, відмова в наданні або скасування візи, посвідки на тимчасове чи постійне проживання, дозволу на імміграцію, відмова у продовженні строку перебування в Україні, неможливість набуття ними громадянства України та примусове видворення. Одним словом: тим, хто не в Україні, нема чого сюди приїжджати. Тим, хто в Україні, – нема чого тут затримуватись.

Оставить комментарий

avatar
250