Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Уперше за багато років в Україні зменшилася кількість олігархів, і процес деолігархізації триватиме – Володимир Зеленський

Уперше за багато років в Україні зменшилася кількість олігархів, і процес деолігархізації триватиме – Володимир Зеленський
14 Тра 2021 13:40 | Новини України

Процес деолігархізації в Україні триватиме, допоки всі олігархи не стануть просто представниками великого бізнесу. Реформи, які проводяться у країні, мають на меті зробити Україну зрозумілою світові та забезпечити громадянам заможне й комфортне життя. Про це написав Президент України Володимир Зеленський у своїй колонці для видання «Фокус».

Глава держави зазначив, що всі успішні держави мають дещо спільне. По-перше, вони мають щось унікальне й корисне, що можуть запропонувати світові. А по-друге, побудували власну систему відносин між владою та громадянами, яка дає змогу налагодити діалог.

«Саме виходячи з цих двох стартових ідей ми й почали процес трансформації України. Перше – потрібно створити умови для того, щоб Україна змогла знайти свій шлях успіху у глобальному світі. Це не просто, але точно можливо. Друге – зробити державну систему стійкою, сучасною, готовою дієво реагувати на сучасні виклики, зберігаючи при цьому демократію. Демократію справжню, не імітаційну. Таку, яка працює в інтересах усіх громадян, а не купки обраних», – пояснив Володимир Зеленський.

Оставить комментарий

avatar
250