Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Андрій Єрмак провів зустріч з послами G7, Швеції та ЄС щодо мирного процесу на Донбасі та реформи корпоративного управління

Андрій Єрмак провів зустріч з послами G7, Швеції та ЄС щодо мирного процесу на Донбасі та реформи корпоративного управління
13 Тра 2021 19:40 | Новини України

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак на зустрічі з послами «Великої сімки», Швеції та Європейського Союзу поінформував дипломатів про останні ініціативи нашої держави щодо мирного процесу для припинення війни на Донбасі та щодо реформи корпоративного управління державними компаніями та підприємствами.

Разом з ним у зустрічі взяли участь віце-прем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков, глава делегації України в Тристоронній контактній групі, перший Президент України Леонід Кравчук та всі члени делегації, заступник керівника Офісу Президента Юлія Свириденко та позаштатний радник керівника Офісу Глави держави Тимофій Милованов.

Андрій Єрмак охарактеризував поточну ситуацію, що складається на консультаціях Тристоронньої контактної групи та переговорах політичних радників лідерів держав – учасниць Нормандського формату, як «затяжну стагнацію».

«Щодня продовжуються обстріли позицій Збройних Сил України на лінії розмежування. На жаль, продовжують гинути та зазнавати поранень українські військовослужбовці. Останнім часом почастішали випадки застосування важкої артилерії», – наголосив керівник Офісу Президента.

Оставить комментарий

avatar
250