Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Volkswagen оновив 7-місний Tiguan Allspace

Volkswagen оновив 7-місний Tiguan Allspace
13 Тра 2021 16:55 | Новини України

Компанія Volkswagen представила рестайлінговий семимісний Tiguan Allspace, який отримав ті ж нововведення, які дісталися звичайному «Тігуану» в минулому році.

Найбільш істотно перероблена передня частина кузова з новими світлодіодними фарами (у вигляді опції доступні матричні IQ.Light), світловою смугою на решітці та перемальованим бампером. В задньому бампері з’явилася світловідбивача смуга, нові декоративні вихлопні патрубки, а на двері – напис «Tiguan» по центру.

Бонусами оновлення стали бездротове підключення Apple CarPlay і Android Auto, атмосферне підсвічування з 15 кольорами. Опції – підігрів керма і вентиляція передніх сидінь. Доповнити машину можна аудіосистемами преміум-класу. Пакет IQ.Drive додає адаптивний круїз-контроль з функцією Stop & Go і утримання в смузі, гальмування з реакцією на пішоходів та моніторинг сліпих зон дзеркал. Також рестайлінг приніс моделі декілька нових колісних дисків (від 17 до 20 дюймів) і пару нових кольорів кузова (Oryx White і Kings Red Metallic).

В Європі у Tiguan Allspace буде такий набір силових агрегатів – бензинові мотори 1.5 TSI і 2.0 TSI, дизель 2.0 TDI, декілька версій по потужності (від 150 до 245 к.с.), 6-ступенева «механіка» або 7-ступеневий «робот» DSG при передньому або повному приводі. Ані нова гібридна, ані «заряджена» R-версія Tiguan Allspace не досталися, але стайлінг-пакет R-Line залишився.

Оставить комментарий

avatar
250