Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Глава держави зустрівся з високопосадовцями країн Бенілюксу

Глава держави зустрівся з високопосадовцями країн Бенілюксу
7 Тра 2021 14:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з віце-прем’єр-міністром, міністром закордонних та європейських справ, зовнішньої торгівлі та федеральних культурних інституцій Королівства Бельгія Софі Вільмес, міністром закордонних справ Королівства Нідерланди Стефом Блоком і міністром закордонних та європейських справ Великого Герцогства Люксембург Жаном Ассельборном.

Глава держави подякував міністрам за те, що вони за власною ініціативою розпочали свій візит в Україну з поїздки на Донбас.

«Я думаю, що важливо не на словах знати, що там відбувається, а побачити все на власні очі. Знаю, що ви були в місті Щастя Луганської області. Ви самі бачили, як ми ставимося до Донбасу. Ми вкладаємо гроші в інфраструктуру», – зазначив він.

Володимир Зеленський наголосив, що важливо не лише розв’язувати питання деокупації тимчасово окупованої території Донбасу, а й робити так, щоб ті, хто мешкають на цій території, перетинають контактну лінію, почувалися людьми.

Глава держави детально поінформував міністрів про безпекову ситуацію на Донбасі, а також про кроки, які здійснює Україна для досягнення миру.

Оставить комментарий

avatar
250