Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Весняна вигода на компактний кросовер Chery Tiggo 2

Весняна вигода на компактний кросовер Chery Tiggo 2
4 Тра 2021 09:55 | Новини України

Компанія «Сі Ей Автомотів» (входить до складу Корпорації УкрАВТО), офіційне представництво бренду Chery в Україні, оголошує про старт спеціальної цінової пропозиції на Chery Tiggo 2.

Травень розпочинається не лише з чудової весняної погоди, але й з інтригуючих новин від Chery Україна – адже саме цього місяця компактний кросовер Chery Tiggo 2 доступний за спеціальною ціною – з вигодою у розмірі екв. 500 доларів США на всі комплектації автомобілів 2020 року виробництва.

Яскравий та спортивний, потужний та надійний, субкомпактний кросовер Chery Tiggo 2 з дорожнім просвітом від 178 мм якнайкраще підходить для руху українськими дорогами. Крім того, авто оснащується ощадливим бензиновим двигуном об’ємом 1,5 літри з витратами палива у змішаному циклі від 7,4 л. на 100 кілометрів шляху.

Авто вже в базовій комплектації оснащується найбільш необхідними для водіїв опціями: подушки безпеки водія та пасажира, система безпеки (ABS+EBD), підігрів передніх сидінь, електропривод зовнішніх дзеркал, аудіосистема та кондиціонер. У більш укомплектованих версіях кросовер оснащується світлодіодними (LED) фарами денного світла, мультимедійною системою з 8-дюймовим сенсорним дисплеєм і підтримкою Android Auto, а також камерою заднього виду з системою допомоги при паркуванні (заднім парктроніком) та шкіряним оздобленням керма.

Оставить комментарий

avatar
250