Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В США згорів рідкісний суперкар McLaren за півмільйона доларів

В США згорів рідкісний суперкар McLaren за півмільйона доларів
30 Кві 2021 16:55 | Новини України

На автозаправній станції в американському штаті Пенсильванія сталася пожежа, в якої повністю згорів рідкісний McLaren 765LT 2020 року випуску. Суперкар вартістю 560 000 доларів перетворився на купу металу.

За однією з версій, причиною пожежі стала іскра, викликана статичною електрикою. Також фахівці розглядають варіант потрапляння палива на розпечені елементи вихлопної системи, яка у McLaren 765LT розташована досить високо.

Суперкар спалахнув за лічені секунди, в результаті чого співробітникам АЗС довелося екстрено викликати пожежних. На місце інциденту прибули три пожежні розрахунки з довколишніх міст. До того моменту вогонь перекинувся з суперкара на автозаправну станцію. Рятувальникам вдалося зупинити поширення полум’я, однак McLaren вже вигорів вщент.

McLaren 765LT дебютував в 2020 році. Всі 765 суперкарів, які стали більш потужною і легкою версією моделі 720S, знайшли своїх власників ще до початку продажів. Карбонове купе обладнали 4-літровим турбомотором V8, віддача якого склала 765 к.с. і 800 Нм. Разом з агрегатом встановили 7-степеневий «робот» з двома зчепленнями. До «сотні» суперкар розганяється за 2,8 секунди. Максимальна швидкість – 330 км/год.

Оставить комментарий

avatar
250