Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В Україні стартує продаж оновленого Kia Picanto

В Україні стартує продаж оновленого Kia Picanto
29 Кві 2021 09:55 | Новини України

Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» повідомляє про початок продажів оновленого покоління хетчбека Picanto в Україні. Ціни на яскравий міський субкомпакт будуть оголошені вже наступеного тижня, при цьому автомобіль буде доступний в тому числі і в пакеті GT-Line.

Стартовою для нашої країни є версія Comfort. До більш ніж вражаючого списку оснащення входять антиблокувальна система гальм, електронні системи стабілізації і утримання авто під час старту на схилі, кондиціонер, електропривід дзеркал заднього огляду, задній парктронік, автоматичні склопідйомники передніх та задніх вікон (передні двері+функція від затискання). Магнітола RDS з підтримкою формату MP3 стартової версії включає 4 динаміка, можливість відтворювати музику з зовнішніх носіїв завдяки роз’ємам AUX і USB.

На сходинку вище стоїть Picanto у виконанні GT-Line. Покупці цієї версії отримають 7 подушок безпеки (включаючи подушку для захисту колін водія), Bluetooth Hands Free з голосовим управлінням, Система автоматичного вмикання головного світла, алюмінієві накладки на педалі, передні протитуманні ліхтарі, рульове колесо типу Sport/Спорт та багато іншого. Хетчбек також оснащується проекційними фарами головного світла, світлодіодними денними ходовими вогнями і повністю світлодіодною задньою оптикою.

Оставить комментарий

avatar
250