Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Hyundai представив «гарячий» кросовер Kona N

Hyundai представив «гарячий» кросовер Kona N
27 Кві 2021 16:55 | Новини України

Компанія Hyundai розсекретила «гарячий» кросовер Kona N. Автомобіль отримав бензиновий турбомотор 2.0 T-GDI (280 к.с., 392 Нм), який зістикований із 8-ступеневим «автоматом» N DCT з двома зчепленнями.

Силова установка приводить в рух передні колеса, між якими встановлено диференціал з електронним управлінням. Коробка N DCT дебютувала рік тому на Veloster N, потім перекочувала на i30 N, але у хетчбеків залишилися й версії з 6-степеневою «механікою» в поєднанні з менш форсованої (250 к.с., 353 Нм) версією мотора 2.0 T- GDI, тоді як Kona N буде виключно двопедальною – розробники посилаються на думку цільової аудиторії: мовляв, клієнти кажуть, що на спортивному кросовері готові спробувати «автомат». Але якщо буде масовий запит на «механіку», то додати таку модифікацію буде нескладно.

А ось повного приводу точно не буде. Спікери Hyundai під час презентації говорили, що переднього приводу в поєднанні з самоблоком і розумною електронікою цілком достатньо, щоб зробити з Kona N універсальний всепогодний автомобіль за доступною ціною. При цьому Kona N буде дорожче менш потужного Ford Puma ST (200 к.с., 320 Нм), який пропонується виключно з переднім приводом на «механіці». Втім, точні ціни поки не оголошені.

Оставить комментарий

avatar
250