Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В Україні дебютував оновлений Mitsubishi Eclipse Cross

В Україні дебютував оновлений Mitsubishi Eclipse Cross
27 Кві 2021 12:55 | Новини України

Компанія «ЕМ ЕМ СІ Україна», офіційний імпортер і дистриб’ютор автомобілів Mitsubishi в Україні, оголосила старт продажів оновленого Eclipse Cross 2021 модельного року. На українському ринку автомобіль буде представлений у трьох комплектаціях і з двома моторами: до 1,5-литрового турбодвигуна додається атмосферний об’ємом 2,0 л.

Передня частина оновленого Eclipse Cross отримала тонкі світлодіодні ходові вогні, інші блоки світлодіодних фар ближнього, дальнього світла і протитуманних фар, а ще нову сітчасту решітку радіатора з темним тонуванням. Позаду встановлені нові ліхтарі і спойлер, які підкреслюють суцільне вікно у дверях багажника (раніше заднє вікно було розділене на дві частини).

Інтер’єр Eclipse Cross 2021 модельного року також отримав ряд оновлень. Для українського ринку кросовер пропонується з комбінованою обробкою сидінь — на основі замші та екошкіри. Залежно від рівня комплектації передбачена і повністю шкіряне оздоблення крісел. На додаток до звичайного чорного пропонується салон у стильному світло-сірому кольорі. На передній панелі встановлена ​​мультимедійна система Mitsubishi Connect 2 з 8-дюймовим сенсорним дисплеєм і можливістю підключення смартфона.

Оставить комментарий

avatar
250