Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Стратегічне партнерство України й Туреччини підкріплене реальними справами та перемогами – Володимир Зеленський

Стратегічне партнерство України й Туреччини підкріплене реальними справами та перемогами – Володимир Зеленський
10 Кві 2021 22:40 | Новини України

Україна й Туреччина цьогоріч відзначають 10-ту річницю стратегічного партнерства й готові до подальшого розвитку двосторонніх взаємин. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час спільної з Президентом Турецької Республіки Реджепом Таїпом Ердоганом заяви для ЗМІ за підсумками засідання Стратегічної ради України й Туреччини.

«Ми маємо спільне бачення ситуації та готовність до спільних дій заради щасливого спільного майбутнього наших країн. І все це вкотре підтвердила наша сьогоднішня зустріч», – сказав Глава Української держави.

Він додав: «Коло питань та інтенсивність нашого двостороннього діалогу свідчать, що це партнерство існує не на словах, а дійсно воно підкріплене реальними справами й реальними перемогами. Впевнений, що успіх матимуть і всі домовленості, досягнуті нами саме сьогодні».

Реджеп Таїп Ердоган зі свого боку зазначив, що сьогодні на засіданні Стратегічної ради високого рівня було розглянуто всі сторони стратегічного партнерства між двома країнами, і Туреччина підтверджує бажання його продовжувати, що й було зазначено у Спільній декларації.

Оставить комментарий

avatar
250