Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Представники влади повинні підтримувати українських воїнів на передовій – Глава держави

Представники влади повинні підтримувати українських воїнів на передовій – Глава держави
8 Кві 2021 20:40 | Новини України

Представники влади повинні регулярно відвідувати передові позиції Збройних Сил України в Донецькій та Луганській областях, щоб підтримувати наших захисників, особливо коли на лінії зіткнення спостерігається загострення, заявив Президент Володимир Зеленський під час робочої поїздки на Донбас.

«Українські можновладці повинні бути тут. Хоча б по черзі. Це дуже важливо. Важливо, перш за все, військовим. Важливе розуміння, що їх підтримує влада, що влада не ховається в кабінетах, а перебуває там, де дійсно складно. Там, де дійсно люди – герої. Там, де дійсно люди вирішують долю України, захищаючи її. Хто буде працювати у високих кабінетах, якщо не буде кому захищати країну?» – сказав Глава держави.

Президент зауважив, що сьогодні спостерігається загострення безпекової ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил. Так, по позиціях українських військових ведуть вогонь ворожі снайпери, що призводить до втрат і травмування наших воїнів.

«Ми проїжджаємо по всіх цих точках, де за останній період – з 1 січня – найбільша ескалація і найбільша кількість ускладнень з режимом «тиші», найбільша кількість поранених і загиблих», – зазначив Володимир Зеленський, додавши, що з початку року загинуло 26 українських воїнів.

Оставить комментарий

avatar
250