Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Від злагодженої роботи центральної та місцевої влади виграють українці в кожному куточку нашої держави – Кирило Тимошенко

Від злагодженої роботи центральної та місцевої влади виграють українці в кожному куточку нашої держави – Кирило Тимошенко
25 Лют 2021 17:40 | Новини України

Започаткований Президентом України Конгрес місцевих та регіональних влад є новим форматом комунікації влади на всіх рівнях для підвищення добробуту людей. Про це заявив заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко під час засідання Ради розвитку громад та територій у межах Всеукраїнського форуму «Україна 30».

Кирило Тимошенко нагадав, що у 2020 році в межах програми «Велике будівництво», ініційованої Президентом, спільно з місцевою владою було відремонтовано близько 6,5 тис. км державних та місцевих доріг, побудовано та реконструйовано по 100 садочків, шкіл і спортивних об’єктів.

«Цього року ми разом повинні не тільки утримати високу планку, але й перейти на новий рівень проектів. Щонайменше 4,5 тисячі кілометрів доріг державного значення, трас, по яких їздять українці, – щоб подорожували одне до одного та дізнавалися більше про країну. Ще дві тисячі кілометрів доріг місцевого значення, якими їздить більшість населення, яке не проживає в обласних центрах. Побудуємо з вами разом нові школи, садочки, спортивні об’єкти, щоб наше майбутнє – діти – отримували якісну освіту в якісних умовах», – наголосив заступник керівника Офісу Президента.

Оставить комментарий

avatar
250